Goessens-Podologie

podotherapie Veghel bij Goessens

Ik had erg last van mijn voeten en was daarvoor langs de dokter gegaan. Bij de dokter werd ik doorverwezen om een podotherapeut er naar te laten kijken. Ik ging op het internet op zoek naar een podotherapeut Veghel en kwam Goessenspodologie tegen. 

podologie

Vriendelijke medewerkers en kwalitatieve steunzolen

Op hun website had ik een telefoonnummer gevonden en ik nam contact met hun op. Ik werd geholpen door een medewerker en moest mijn problemen uitleggen wat er aan de hand was. De medewerker vertelde mij dat ik waarschijnlijk steunzolen nodig had en daarvoor wou zij een afspraak inplannen. De afspraak was gepland en ik kon langskomen. Eenmaal toen ik aankwam werd ik door de podotherapeut opgeroepen. Ik moest wat testen doen en daarna werden mijn voeten ingescand op een machine om te kijken wat mijn voetenstand was. Daaruit bleek dat ik steunzolen nodig had en hadden wij een volgende afspraak gemaakt om dan te kijken hoe de steunzolen bevallen. Hij zou ze de dag van de afspraak namelijk klaar hebben liggen. Op de volgende afspraak ging ik de zolen passen en het voelde in het begin raar maar na een paar dagen waren mijn voeten eraan gewend en sindsdien heb ik er geen last meer gehad dankzij de steunzolen.

Erg tevreden 

Ik ben erg tevreden dat ik langs de podotherapeut ben gegaan. De steunzolen werken erg goed. De medewerkers waren klantvriendelijk en wisten al een de telefoon wat er mogelijk aan de hand was. Ik raad het aan om hier langs te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *