schaamlipcorrectie

Ongemakken bij een vrouw

Wanneer je als vrouw te grote schaamlippen hebt kan dit veel ongemak of pijn veroorzaken, in heel veel gevallen ben je ook beperkt bij het vrijen of bijvoorbeeld fietsen. Het dragen van strakke kleding is dan ook geen pretje, en kun je last ervaren bij het dragen van bepaalde stoffen. Door het uitvoeren van een schaamlipcorrectie, ben je van de problemen af en kun je alles weer pijnloos en met groot gemak doen. De ingreep is niet heel ingewikkeld en wordt uitgevoerd door een vrouwelijk medisch team bij kliniekveldhoven.nl. 

Binnenste schaamlippen corrigeren

Wanneer de binnenste schaamlippen extreem ver uitsteken kan dit voor problemen zorgen, dit kan in de puberteit zich zo ontwikkeld hebben of door een bevalling zijn gebeurd. De lange schaamlippen liggen normaal gesproken beschermd tussen de buitenste schaamlippen, in dit geval is dat dus niet zo wat ongemakken veroorzaakt. Met een schaamlipcorrectie wordt dit opgelost, geen pijn en ongemakken meer na de behandeling. De behandeling is over het algemeen binnen een uur uitgevoerd. 

schaamlipcorrectie

Buitenste schaamlippen

Bij een schaamlipcorrectie worden bij de buitenste schaamlippen het overtollig huid en vetweefsel verwijderd, natuurlijk wordt er wel vooraf overlegd hoeveel huid er weggehaald dient te worden. Nadat de huid is verwijderd worden de bloedvaatjes dichtgebrand de cosmetisch gynaecoloog zal met oplosbare hechtingen alles netjes aan elkaar hechten. De eerste tijd na de operatie voelen de schaamlippen pijnlijk aan, en zijn gezwollen. Na een dag nemen de bloeduitstortingen en de zwellingen toe, over het algemeen zijn na een twee weken de meeste klachten afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *