Chiropractie in Emmeloord tijdens zwangerschap

Heb je last van rugpijn, problemen met slapen, pijn tijdens het wandelen, hoofdpijn, zwellingen/ vocht vasthouden, krampen in de benen, blaas- en darmproblemen, maagzuur en meer dan kan je gebruik maken van chiropractie in Emmeloord en andere plekken. Veel van deze klachten komen bij een zwangerschap kijken en dit is natuurlijk heel vervelend. De chiropractor kan met behandelingen deze klachten verminderen of helemaal weghalen door middel van verschillende druktechnieken.

Mag je naar de chiropractor als je zwanger bent?

Als je zwanger bent ben je extra voorzichtig met wat je doet en wil je zeker zijn dat de behandelingen kunnen en niet schadelijk zijn voor de baby. Hier hoef je je geen zorgen om te maken. De behandelingen bij de chiropractor zijn niet schadelijk en zullen ervoor zorgen dat je met zo min mogelijk pijn van je zwangerschap kan genieten.

Als je in behandeling komt bij de chiropractor worden de klachten eerst besproken. Na dit gesprek stelt de chiropractor een behandelplan op die speciaal is gericht op jouw lijf.

Chiropractie na de zwangerschap

Chiropractie is ook goed na de bevalling voor moeder en baby. Als de baby last heeft van het nekje kan dit slapeloosheid en huilen veroorzaken. Met chiropractie kan je dit verhelpen. Ook voor problemen met borstvoeding, kolieken of andere condities die pasgeboren baby’s kunnen schaden kunnen met chiropractie verholpen worden.

Chiropractie kan ook helpen tegen vermoeidheid, rugpijn en andere klachten na de bevalling bij de moeder. Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even contact op nemen met een chiropractor en een afspraak in plannen. Hier wordt gekeken naar je houding en de bijkomende klachten. De meeste klachten worden namelijk veroorzaakt door een zenuw die knel zit in je wervelkolom.

Bron: Chiropractie Centraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *