Afvallen met hypnose doe je bij Hypnose Praktijk

Als het afvallen je zwaar valt en je na ieder dieet altijd weer aankomt, dan is het misschien een idee om het eens over een hele andere boeg te gooien. Zo kun je via hypnose ook afvallen. Bij Hypnose Praktijk kunnen ze je alles vertellen over afvallen met hypnose en hoe dat in zijn werk kan gaan. Er zijn verschillende manieren passende bij verschillende soorten overgewicht. Als je net een paar kilo’s over je streefgewicht heen zit en bijvoorbeeld steeds maar weer in de verleiding komt om te snacken, dan kun je daar via hypnose iets aan doen. De hypnotiseur kan samen met jou de geest verkennen en bijvoorbeeld die eeuwige drang naar snacks en zoetigheid wegnemen. Op deze manier kun je dus afvallen met hypnose. Zoals je meteen ook kunt lezen, zal er altijd ook gekeken worden naar de oorzaak van de problematiek. Er wordt dus niet zomaar een methode toegepast, want elke situatie is immers anders. Als je te kampen hebt met obesitas en je dus echt veel te zwaar bent, dan is het wegnemen van een verlangen naar snacks waarschijnlijk niet toereikend. In dat geval is afvallen met hypnose mogelijk via een virtuele maagband. Deze virtuele maagband wordt via hypnose in je geest geplant. Dat betekent dat je hersenen het signaal doorkrijgen dankzij de hypnose, dat de maag een stuk kleiner is. Voor zover de hersenen weten zit er daadwerkelijk een maagband om de maag die ervoor zorgt dat de maag kleiner is. Het feit dat er dus helemaal geen maagband aanwezig is, maakt dan ook geen verschil. Doordat de maag op virtuele wijze kleiner is gemaakt, kun je minder eten. Afvallen met hypnose is vervolgens mogelijk, want je zit sneller vol, kan daardoor minder eten en krijgt daardoor minder calorie├źn binnen. Het verlies van overtollige kilo’s is dan het gevolg. Vervolgens kun je ook proberen om te gaan sporten. Je hoeft niet meteen fanatiek in de gewichten te gaan hangen, maar voldoende beweging is uiteraard goed om het lichaam ook sterk te houden. De combinatie van afvallen met hypnose, gezonde voeding en sport, zorgt ervoor dat je op gezonde wijze gewicht verliest. Daardoor heb je na de afvalperiode ook geen grote kans om de kilo’s weer terug te krijgen. Helemaal als je dat gezonde sport- en eetritme vol blijft houden. Mocht je graag meer willen weten over afvallen met hypnose, dan kun je alvast even een kijkje nemen op de website van hypnose-praktijk.nl

Meld je aan voor een eerste sessie voor afvallen met hypnose

Als je wilt afvallen met hypnose, dan is het goed om eerst in kaart te brengen wat het probleem is en wat je doelen zijn. Vervolgens kan de hypnotherapeut een behandelplan met jou opstellen. Daarna wordt je natuurlijk ook daadwerkelijk onder hypnose gebracht. Voor het aanbrengen van een virtuele maagband heb je ongeveer 3 sessies nodig. Daarna kun je dus afvallen met hypnose. 

Kijk voor meer informatie op de site

Als je meer wilt weten, dan kun je terecht op de site of gewoon even contact opnemen. Naast afvallen, kun je ook andere klachten of problemen aanpakken met hypnose. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Depressie
  • Slapeloosheid
  • Impotentie
  • Verslaving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *